Despre mine

Fotografia mea
un dovlecel mic ... pe cale sa devina o placintica apetisanta.

Persoane interesate

Arhivă blog

sâmbătă, mai 23

Ora de senzualitate.



Stuudii peste studii, arata ce ar trebui sa facem ca sa ne simtim bine cu persoana .. iubita. Tot mai multe sondaje arata ca femeile ajung din ce in ce mai greu la orgasm. Ca barbatii sunt pe zi ce trece mai complexati de prestatia lor in pat, sau pe unde mai presteaza. :) . In orice caz toti acesti sfatuitori in ale amorului, oare chiar au simtit vreo data ceea ce ei scriu pe hartie???.
In fond chimia vine de la sine. Daca nu esti compatibil cu cineva, se simte inca de la primul sarut. Daca acel ceva, acei fluturi din somac dau semnale ca poate fi vorba de o iubire platonica, trebuie urmat sfatul. Pentru ca intr-o relatie nu este suficienta intelegerea, respectul ... trebuie sa puteti sa va gasiti propria senzualitate. Simplu joc al buzelor fierbinti, care isi lasa urma pe o piele fina a unei tinere fecioare, care de-a bia asteapta sa intalneasca nirvana ... poate sa deschida subiectul unei relatii incendiare.
Pentru unii este suficienta o privire pentru ati da seama de vibratia care o traieste persoana de langa tine. Altii folosesc instinctele animalice si perverse din ei, doar pentru simpla si pura placere.
Fiecare atingere, privire, sarut, miros si gust al unui alt corp este o noua experienta. Trebuie profitat de toate momentele, secundele pastrate cu chibzuinta..si tot acest efort se datoreaza lipsei unei a doua sanse. Un "bis" este mai greu de obtinut.
Asa ca sfatul meu este ... sa inchideti ochii ... eliberati tot stresul si toata mintea ... si deschideti-va simturile. O viata avem si pe aceea trebuie sa o traim ... si in alte modalitati. La mai multe stiluri clasice .. cu bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu